Suzanne svanevik

suzanne svanevik

Suzanne Svanevik. Friday, 14 March, , Suzanne Svanevik är en tjej jag verkligen inspireras av. Hon är grymt duktigt, stark, smidig, vältränad. En riktig förebild. Suzanne Svanevik 18 år från Bergen i Norge har orsakat eko i hela världen. När hon var 15 år startade hennes bror en crossfit box i Bergen och började träna sin lillasyster. När hon var 17 år filmade de hennes styrkebedrifter och lade ut videon på You Tube. Den gjorde henne känd i hela världen över en. Utforska BRYAN DONGs anslagstavla "Suzanne svanevik" på Pinterest. suzanne svanevik

Suzanne svanevik - Eller

Skicka kommentar Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Det handlar ju inte ens om att visa upp en vältränad och atletisk kropp, det handlar om  sex, och det är en väldigt stor skillnad. Hon tränar traditionell styrketräning dagar i veckan. Spelar ingen roll om du håller på och tävlar i Crossfit, eller styrkelyft, tyngdlyftning, AF, fitness five, eller någon annan idrott, eller om du bara tränar för din egen skull och för att bli bättre. Den går istället till just er som vågar gå hela vägen, vågar ta det där extra steget, och vågar träna för att ni vill bli starkare och bättre! Det här inlägget riktar sig till er tjejer, ni vet vilka ni är!

Suzanne svanevik - handfat, bnkar

Den går istället till just er som vågar gå hela vägen, vågar ta det där extra steget, och vågar träna för att ni vill bli starkare och bättre! Hon är starkare kilo för kilo än dig. De tränar traditionell styrketräning i form av basövningar med fria vikter med tung belastning och springer intervaller vid separata träningstillfällen. Hon är grymt imponerande och lyfter vikter som de flesta vuxna män hade vikt sig under, och gör massa andra imponerande saker som t. Det är absolut inget fel i att träna för att se bra ut, det är ju trots allt därför de flesta tränar.

Mellan och: Suzanne svanevik

ÖRNVIK Anoncams
Amber color 135
HAIRY BABES 338
Men kinesiska städer blir faktiskt lite äcklad över att man, så fort en tjej tränar luuk berg har ett attraktivt utseende, måste vrida och vända på suzanne svanevik till sex. Hade det inte varit för ansiktet hade varit på gränsen till bögsex. Glassögon och det nära utlandet Politik: Den lilla tösen är centimeter lång och väger 52 kg. Den har snart klickats 2 miljoner gånger. Unga Suzanne Svanevik från Norge är igång igen jag har skrivit om crossfit-fenomenet tidigare, för er som missat följ länken över hennes namn.

Suzanne svanevik Video

18 Year Old HOT Crossfit Superstar Suzanne Svanevik Фитнес и Бодибилдинг

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *